Lite annan träning…


I förrgår så tränade jag BodyCombat och igår BodyPump och Yoga istället för FF träningen. Det är roligare med variation och BodyCombat är ju ett roligt sätt att träna. Timmen svischar förbi utan att man hinner titta på klockan. Men träningsvärk hade jag dagen efter ska jag säga…

Jag glömde pulsklockan men jag ska komma ihåg den nästa vecka för det kan vara kul att se skillnaden på passen. Idag blir det FF träning igen och jag trodde att jag skulle hinna träna nu på fm – men jag är som vanligt inte ute i tid – utan jag ska packa nu för avfärd mot Karlstad och folkrace hela helgen. Då får jag det pyssligt med mat, mellis och träning….Men det ska gå – jag ska inte falla för frestelsen nu när det är så några dagar kvar! Heja mig!!

Så iväg och packa – och jag ska inte glömma mitt mellis med kesella och bär (börjar faktiskt tröttna på kesella nu…jag har kört det till mellis varje dag.) Igår provade jag riskakor och skinka istället – gudagott 😉

Ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s