FF redan dag 18


Det var några dagar sedan sist. Det blir ju lite tjatigt att rapportera vad jag äter/inte äter varje dag så jag har väl  helt enkelt inte haft något att skriva….

Nu vill jag iallafall skriva att det första 18 dagarna har gått fort och över förväntan! Jag har inte fuskat med maten en enda gång – otroligt stolt 🙂

Träningen har jag missat/fuskat med i snitt 1 pass/vecka av olika anledningar.

I förrgår hade jag magsjuka (urk!!) så igår fick jag verkligen inte i mig något annat än blåbärssoppa – minsta tanke på något med protein fick det att vändas i magen på mig…så tyvärr fick jag en ofrivillig dos av socker på köpet. Hoppas att det inte påverkar mitt fortsatta resultat.

Minus 3 kg noterad jag på vågen imorse och det känns fint 🙂

Midjemåttet är en gåta…för jag är säker på att jag fyllde i ett annat mått på min sida på fitnessfighten. Nu står det ett mått som är 10 cm mindre än vad jag trodde men som samtidigt låter mer realistiskt MEN eftersom jag tyckte att det första måttet lät så mycket så kontrollmätte jag mig 6 dagar efter och fick ett mått som är 1,5 cm mer än vad som står nu…Ja jag vet inte vad jag ska tro. Men om det stämmer det som står där så har jag bara tappat 3 cm i midjemått och det känns för lite. Jag tycker att det glappar mer i midjan på byxorna faktiskt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s