FF dag 8 – planering är A och O…


20111009-130359.jpg

Planering ja…För att det här konceptet ska fungera så är det oerhört vikigt att planera sin dag. Vilket jag ju inte hade gjort igår. Vi var på mässa hela dagen igår och det enda som fanns att tillgå i matväg var hamburgare, korv med bröd, bullar, kaffe, festis…Inte en enda nyttig måltid gick det ju att skrapa ihop av detta. Till förmiddagen hade jag förberett genom att ta med kesella och äpple. Sedan framåt lunch var jag så störthungrig så att jag var tvungen att ta en hamburgare med bara sallad och underdelen av brödet. Det mättade dock inte särskilt länge så jag fick hoppa in i bilen och åka till stan för att köpa mig en sallad. Åt en jättegod sallad från Café Gusto med bulgur, tonfisk och räkor.

När mässan var slut bjöds det på smörgåstårta…Hmm….Jag åt skinka, räkor, tomat, gurka 😉

Det märktes på vägen hem att jag inte ätit som jag skulle. Jag var jättehungrig så jag åt en hel burk kesella i bilen.

När vi kom hem vid halv tio på kvällen skulle man ju kunna tro att jag skulle hoppa över träningen…Men icke 🙂 Är stolt över mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s