FF dag 7


Tur att det finns minibar på rummet så att man kan förvara kesella 😉

20111009-130305.jpg

Vi bodde på hotell i Mjölby fredag-lördag för att Janne skulle köra uppvisning på Truckland. Checkade in och ställde min kesellaburk i minibaren. Tyvärr hann jag inte träna på fredagen för att jag stannade så länge hos en vän som jag inte sett på länge. Vi pratade hela eftermiddagen och när jag kom tillbaka till hotellet var det dags för middag. Pasta med svamp, spenat, ost och bacon eller fisksoppa. Valet var lätt 😉 Fisksoppan var supergod och jag fick nog i mig det protein jag skulle.

När de andra drack drinkar, öl, vin, whiskey så drack jag isvatten – gott 😉

Eftersom jag inte hann träna på fredagen så började lördagen med en timmes rask promenad iallafall 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s