FF dag 5 och 6


Igår blev det inget bloggat ….och inget tränat….Jag hade en sån gräslig huvudvärk så att jag trodde allvarlig talat att huvudet skulle sprängas i småbitar. Jag vet inte om det har med tandinflammationen att göra eller det faktum att jag inte har sovit en hel natt på över en vecka. Jag har haft så ont så ont i käken så att jag har vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om.

Nåja nu ska inte klaga mer och det känns dumt att gnälla över infektion i tandrot/käke när det finns så mycket värre elände i världen.

Men idag tror jag att det har vänt! 🙂 Jag sitter här och äter kesella och hallon och har precis kommit hem från BodyPump. Tyvärr var Yogan inställd men jag får väl ta igen det på söndag kanske. Och nu känns det riktigt bra – nu gör det bara ont när jag kommer åt käken, och jag kan gapa större än 1,5 cm 🙂 Jippie!

Det märks att det var ett tag sedan jag tränade BodyPump – det blev jobbigt med de vikter jag hade sist och jag var tvungen att vila vid ett par tillfällen.

Nu ska jag färga håret, fortsätta tvätta och sedan packa (jag är alltid ute i god tid 😉

Fredag-Lördag ska jag försöka att få till träning och nyttig mat samtidigt som vi ska bo på hotell och träffa goda vänner, äta gott och fika…

Men det komer nog att gå galant. Jag är faktiskt imponerad av mig själv. Vilken karaktär jag har 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s