Kanelbullens dag – FF dag 4


20111004-154058.jpg

Tufft läge för mig idag när det är Kanelbullens dag mitt under FitnessFighten…Bullen låg alldeles nära på skrivbordet…luktade så gott…Men jag smakade inte ens en smula 😉 Istället delade mannen och hundarna på bullen så att jag slapp frestas mera.

Till lunch blev det mycket protein. Plockade ihop en tallrik med parmaskinka (kanske lite mycket fett..), tonfisk, kyckling, räkor, sallad, rödbetor och 3 makirullar.

Har varit hungrig idag eller så har jag fått magkatarr av alla piller. Det svider i magen och jag känner mig hungrig mest hela tiden.

Kostade på mig två makrillmackor till eftermiddagsmellis eftersom jag ska på ridning idag också.

Vet dessvärre inte vad jag ska göra för kvällsmat och om jag hade varit förutseende så hade jag ju gjort mat innan ridningen så att jag slipper komma hem halv 8 och vara hungrig som en varg….Ja, ja det är inte alltid man är smart 😉

Sen efter maten så blir det FF träning – framåt 22-tiden ikväll….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s