FF dag 3


Dagen började i vanlig ordning med yoghurt och müslifrukost.

Mellis: Kesella och blåbär/björnbär

Lunch: Tacorester sedan igår (utan skal och utan ost)

Mellis: Yoghurt och Kesella snabbt innan tandläkarbesöket

Middag: En mumsig räkpytt som jag komponerade ihop på 5 min.

Fräs wokgrönsaker (asian), blanda i lite färdigkokt bulgur, lite soya, lite sambal oelek samt på slutet räkor. Det blev jättegott.

Nu  är det värktabletter, te, pencillin och strax kvällsmellis kesella med lite frukt.

Dagens motion blev tyvärr bara en timmes promenad med hundarna för jag tror att kroppen vill ha en dag för att bekämpa infektionen i tanden. Dessutom hade jag sån pulshöjning under tandläkarbesöket så jag tror inte att hjärtat pallar mer idag 😉

Men imorgon hoppas jag att det känns bra och jag kan köra igång träningen på allvar! Såg på Jarkkos blogg att man skulle springa i 12,5 km/h fart på löpbandet så min ”fislöpning” på 8 km/h är knappast godkänd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s