FF dag 2


Dagen började med frukost; lättyoghurt, müsli och en knäckemacka med en skinkskiva. Skippade äggvitorna idag eftersom jag tycker att det är sånt slöseri att slänga bort gulorna…dessutom tycker jag inte att bara äggvita är gott.

Åkte sedan till doktorn och fick pencillin.
Käkade mellis; kesella och blåbär.

Hem och snodde ihop en lunch bestående utav wokgrönsaker, kyckling, bulgur, sambal oelek och lite soya.

Iväg på 6-årskalas med medhavd kesellaburk och frukt/bär. De fick jag dock ta hem igen eftersom syrran (som också hakat på FitnessFighten) redan förberett med hallon, mango och kesella till oss. Supergott och jag kastade bara en eller kanske två blickar på bullarna (som jag ju är väldigt svag för) Massor av gott fika fanns det men jag smakade inte ens en smula. Bra gjort!

Till kvällsmat blev det tacos och det gick alldeles utmärkt att äta utan skal. Jag tog några kidneybönor istället (hoppas att det var godkänt…) samt att jag bytte ut ost och gräddfil mot keso. Hur gott som helst. Jag hade dock inte hunnit göra egen tacoblandning så lite fusk blev det där…Varför ska de pytsa i socker i tacokrydda??!!

Blev sedan fundersam hur jag skulle göra med träningen eftersom jag ju har någon slags inflammation/infektion i kroppen. Bestämde mig dock för att gå 10 min på bandet x 2 istället för löpning samt att köra styrkeövningarna.

Hoppas att detta inte fördröjer mitt tillfrisknande…

Kostade på mig några bär i kesellan nu till kvällsmellis och när jag räknar ihop dagens kalorier så håller jag mig nästan precis på det jag ska. Hoppas att det kan få min badring att minska lite efter 30 dagar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s