FitnessFighten dag 1


Jag satt igår och knåpade ihop matsedel för idag. Men det sprack på en gång. Jag hade glömt att sonen skulle iväg på folkracetävling så då får jag helt enkelt ta något enklare än wokad kyckling med råris till lunch 😉

Att hitta något nyttigt att äta på en folkracetävling det finns ju bara inte – det är hamburgare, korv och pulvermos.

Nu har jag svängt ihop en tonfisksallad av bulgur, tonfisk, avokado och rester av gårdagens grönsallad. Ser att det blev några fler kalorier än vad det skulle till lunch men det får gå för den här gången. Det är avokadon som ställer till det.

Jag registrerar maten i matdagboken får då blir det lätt att se dels hur många kalorier man äter och sedan fördelningen mellan kolhydrater, fett och protein.

Har precis ätit frukost. Lättyoghurt, müsli, kaffe och två äggvitor.

Till mellis tar jag med mig kesella och frysta blåbär.

Ikväll blir det lax med wokgrönsaker och någongång däremellan ska jag hinna träna också 😉

2 reaktioner till “FitnessFighten dag 1

  1. Tja!

    Är inne på Fighten nu i november! Var har du hittat det matverktyget du använder till maten? Hade ju så underlättat!!! Grymt jobbat i oktober!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s