Göteborgsvarvet och annat


Sitter och kikar lite på olika lopp nästa år. Ibland måste man ju vara ute i god tid för att få en plats.

Göteborgsvarvet till exempel är ju snart fullbokat. NU har iallafall jag en plats.

Sedan är jag i valet och kvalet om jag ska köra HalvKlassikern nästa år. Jag har ju liksom kört TjejKlassikern tre år och den kan man ju genomföra utan att träna mycket innan. Jag är ju en bekväm människa och behöver en spark i baken för att komma igång. TjejKlassikern har ju varit bra för mig för jag har ju kommit igång med träningen och jag har tränat varierat – MEN jag har kunnat fuska med träningen ibland också…och om jag anmäler mig till HalvKlassikern så ställs det ju lite högre krav på mig att träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s