Cocosfett – inte alls så dåligt som man kan tro


Läste en artikel i aftonbladet om Cocosfett.

Jag har alltid trott att cocosfett är något dåligt, fullt med transfetter och annat skit som man inte vill få i sig. MEN vad fel jag hade. Cocosfett har en rad bra egenskaper (om man väljer rätt cocosfett förstås – det funkar nog inte med något storpack från en lågpriskedja…)

Det som fick mig att kolla till en extra gång på artikeln var att cocosfett är bra för de som har låg ämnesomsättning i sköldkörteln (vilket jag har). Min sköldkörtel kommer tydligen att helt sluta fungera i framtiden. Jag vill absolut inte börja äta Levaxin – som man då måste äta livet ut…Så jag försöker att hitta naturliga saker som kan hjälpa min sköldkörtel.

Jag har en burk cocosfett hemma och nu ska jag börja använda den 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s