Kloka ord


Läste precis ett inlägg på Miss Agdas blogg som var väldigt klokt. Det är exakt så jag har tänkt ett tag. Strunta i socker och snabba kolhydrater. Äta superfood, mer fisk, mindre kaffe och gärna lite Raw-food då och då. Unna sig ett par glas vin ibland. Försöka att laga näringsriktig och gärna ekologisk mat.

Men först ska jag köra en månad med stenhård ”kontroll” på mat och träning för att kicka igång kroppen. Jag börjar på lördag och redan på söndag blir den första prövningen i form av barnkalas med mycket gotta. Jag får väl lov att ta med en burk kesella och lite frukt att festa loss på 😉

Jag är fortfarande förkyld och blödde lite näsblod idag – ett tecken på att jag är ”klen”. Så jag tar det lite lugnt med träning några dagar till men hoppas att jag är på G på torsdag när det är BodyPump igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s