Pump & Sancho


20110919-200514.jpgIdag körde jag BodyPump och det gick bra. Vågade mig på lite mer vikter på alla övningar.  Hade tänkt att köra BodyCombat direkt efter som jag gjorde förra måndagen men den var visst inställd. Åkte hem och förberedde maten och bestämde mig för att ta en kort löptur. Gav mig iväg ut och kände redan efter några hundra meter att det inte kändes bra. Tugnt över bröstet och det kändes som om hjärtat hoppade dubbelt ibland….Sprang sakta men kände mig jättetrött och flåsig. Gick en bit istället och då kändes det OK, provade att springa igen men samma sak hände igen…Gick en bit igen och provade att springa. Som tur var så kom make och son med bilen så jag liftade hem  – tyckte att det var lika bra att lyssna på kroppen.

Blev lite skärrad och vet inte vad det beror på. Mycket möjligt att det är en förkylning i antågande eftersom hela familjen har varit tokförkylda….

Nu har jag nyss kokat en kopp vatten och droppat i Sancho-droppar. De ska tydligen hjälpa mot förkylning så jag tar dem i förebyggande syfte. Jag har aldrig provat dem förut – men vi får väl se om de gör någon nytta. 5 droppar i en kopp och de är verkligen starka för ögonen tårades när jag luktade på ”teet”.

I värsta fall får jag väl gå runt Lidingö Tjejlopp på söndag. Jag tänker inte springa något mer i veckan utan det får bli långpromenader med hundarna istället.

En reaktion till “Pump & Sancho

  1. Oooops, det var visst jag som ställde in BC…. Men det var för att jag också var krasslig. Nu håller vi tummarna för att det inte blir värre och att vi kan genomföra Lidingö i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s