FitnessfightenJag har antagit en utmaning eller vad jag ska kalla det…Det är en utmaning mot mig själv för att se hur bra karaktär jag har 😉

Jag har anmält mig till fitnessfighten och det är ett 30-dagars koncept där man får hjälp av en PT med kost och träningsupplägg – man har även chans att vinna fina priser.

Jag har anmält mig från och med den 1 oktober och när jag anmälde mig så tänkte jag inte på att det under oktober kommer att vara 2 barnkalas med supersmarrigt fikabröd…. och att vi hade bestämt att gå på revy med mat och dryck tillsammans med min syster och hennes sambo….. Ja gjort är gjort och nu får jag verkligen bevisa att jag fixar detta!

Förhoppningsvis kan jag bli av med ett par cm runt midjan också 😉

Vill du läsa mer om Fitnessfighten så kan du gå in på deras hemsida >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s