Dagens träning


Idag har jag bara tränat Agility – och det ska jag säga att jag fick springa som en stolla över planen eftersom min lilla jycke sprang runt runt och hade skoj på egen hand…Så för att locka honom till mig så fick jag sätta fart och springa åt motsatt håll…och vända…och springa…och vända…och springa….ja ni förstår 😉

Så lite löpträning blev det ju också för mig.

Annars så sitter jag här och är livrädd för att bli förkyld till nästa helg när jag ska springa. Alla jag känner och även de som bor i samma hus som mig är superduperförkylda – och jag vill verkligen INTE bli smittad.

Försöker att lära mig WordPress och det går väl skapligt. Det jag saknar så här spontant är en blogglista som man kan lägga till på blogspot. En lista med bloggar som man följer och sedan ser ett litet utdrag ur senaste inlägget. Det finns tyvärr inte på WordPress 😦 Någon som kan tipsa mig om hur jag kan få till något liknande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s