BodyPump och BodyCombat


Idag körde jag både Combat och Pump. Det var nya releaser på båda och Combaten var riktigt bra och rolig. Inte så tillkrånglad som Combat kan vara ibland. Svettigt och härligt. Efter passen var jag så trött… Ingen familj hemma, ingen mat iordning….så jag åkte och köpte en avokadosallad med räkor och ägg och ett rykande varmt ostbröd….eftersom jag var helt tömd på energi så kunde jag inte hålla mig tills jag kom hem. Mitt under bilkörningen halade jag upp foliepaketet med brödet och högg in… 🙂

Nu sitter jag med ett gott te (godnatt från NK) och börjar bli lite nervös….imorgon ska jag nämligen börja på ridlektioner igen (!) Det var hundra år sedan jag red och det känns lite pirrigt 😉

– Posted using BlogPress from my iPhone

3 reaktioner till “BodyPump och BodyCombat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s