Bra Jessica!


Jag var påväg att sätta mig i soffan efter agilityn trots att jag hade planerat in löpning idag. Som tur var så tog jag mig i kragen, hoppade i löparkläderna, drog på min reflexväst med blinkande sken och drog iväg på en tur. Sprang fort som 17 den lilla biten som det är skog och tyckte att jag såg björnar bakom varje sten.

Nu ska jag hoppa igenom duschen och sätta mig framför tv:n och njuta över att jag inte latade mig 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s