Jobba ikapp


Nu är semestern slut och det är på något sätt skönt att komma igång med lite rutiner igen.

Nackdelen med att vara ledig när man är egenföretagare är att man får jobba ikapp när man kommer tillbaka. Ingen annan har varit på plats och gjort mitt jobb…

Jobba ikapp fick jag även göra igår när det var Finn Formen-utmanings-dax….Eftersom jag hade varit i Stockholm och roat mig och fuskat med träningen så var det bara att bita ihop och göra 60 reps av vardera: Utfallssteg, Mage, Dips, Ryggresningar och Tåhävningar. Phu! Innan hade jag tränat ett intervallpass löpning också. Snabb dusch på det, fixa makaroner och köttfärssås som jag inte hann äta utan jag slevade i mig lite fil och müsli och sedan iväg på Yoga.

Så skönt och välbehövligt! Nu ska jag försöka att gå på Yoga två dagar i veckan för min stela kropp mår bra av Yoga.Går ut hårt första jobbardagen med matlåda och allt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s