Nu kör träningen igång igen


Har haft en vilovecka sedan TjejVättern eftersom jag blev förkyld direkt efter. Idag har jag dock rivstartat igen och nu ska jag hålla igång träningen. Den här veckan ska jag gå morgonpromenader med hundarna minst 45 minuter istället för de vanliga 10 minutrarna…och jag ska även träna löpning minst två pass.

I morse gick jag och hundarna en promenad före frukost och sedan på eftermiddagen så gick jag raskt 4 km och sedan sprang jag 7 km för att sedan avsluta med rask promenad drygt 2 km. Vi hade varit hos Ida med familj och tittat på söta kaninen Bamse och ätit en supergod rabarber/jordgubbspaj och jag hade tagit med löparkläder för att verkligen komma ut på en löprunda.

Nu sitter jag här och är nöjd och lagom trött 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s