Skaplig förbättring på tiden ;)


4:21 cyklade jag TjejVättern på i år! Jag är grymt nöjd med det. Förra året cyklade jag på 6:21 och året före på 6:22. En förbättring på 2 timmar! Visserligen hade jag en otymplig ”dam-peda” de andra åren och förra året blåste de ju så fruktansvärt så det går inte alls att jämföra med årets lopp.

Nu cyklade jag ju på min fina lätta Nishiki hybrid -dock hade jag glömt att jag kunde sätta på smala däck…så till nästa år blir det andra däck och då kanske jag kan kapa tiden ytterligare;)

Men jag tycker ändå att jag var superduktig i år 🙂
Det var nog ”uppladdningen a´la Ida” = 1 starköl kvällen innan – som gjorde det 🙂
Ida var förresten ännu duktigare för hon cyklade på 4:02.

Jag fikade heller inte lika länge i år som de andra åren…

Förkylningen var dock ingen inbillning 😦 Jag sitter här med en näsa som rinner som en kran och var tvungen att gå tidigare från hundträningen för jag var så snorig och hängig.

6 reaktioner till “Skaplig förbättring på tiden ;)

  1. Hörru Jessica, det känns som att "skaplig" är fel ord att använda…Superprestation är väl ett mer passande ord för din suveräna kapning av tiden. Så det så!!! Härligt! Goda bullar var det ochså 🙂

  2. Du är bara så bäst! Otroligt bra att kapa tiden med så mycket! Och även om cykeln är en annan så är det ändå dina ben som måste pinna på extra fort. Hoppas du hann med några bullar i alla fall…. 😉

  3. Superbra kört var det ju!!! En kapning på två timmar beror inte enbart på att du hade en annan cykel den här gången…=) Visst var saltgurkan god!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s