Äntligen en joggingtur :)


Nu är det färdighostat (nästan 😉 och igår kände jag verkligen att det var dags att styra upp träningen. Jag drog på mig skorna och stack iväg på 4 km rundan som är väldigt kuperad (bara uppför på hemvägen) och det gick otroligt smärtfritt för att vara första gången på länge. Jag kände mig pigg i både ben och kropp men lite ”ringrostig” på en del ställen….som en gammal häst som har stått för länge…

Nästa pass blir lite längre.

Men det var så SKÖNT! Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s