Vår i luften :)


Gav mig ut på en liten cykeltur idag för att jag tänkte att jag skulle smyga igång träningen trots att jag fortfarande hostar.

Det blev 15 km och det var SÅÅ härligt! Det luktade vår – jag såg en tussilago – jag hörde flugor surra – jag såg grönt gräs (ja en liten plätt på golfbanan 😉 – jag kände grilldoft! Våren är här!!

Jag har också äntligen fått fart på dataöverföringen mellan min Garmin och datorn. Ända sedan jag bytte dator har det krånglat och ANT agenten har inte hittat klockan. Nu la jag ner lite tid på felsökning och då fixade jag det ganska snabbt. Skönt – för om jag inte kan registrera min träning så är det inte lika roligt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s