Trött, tröttare, tröttast…


…började fundera om det var allvarliga fel på mig. Har varit supertrött i säkert 3 veckor. Orkar ingenting, somnar som en stock tidigt på kvällen. Har känt mig som om jag ska bli förkyld men det bryter aldrig ut.
Igår var så en lite tripp till Åland bokad med jobbet och jag tänkte att det kan ju pigga upp! Bussresa, smörgåsbord….ja sen var jag däckad. Hann få i mig mat och 1 glas vin sedan var jag som en zombie. Dessutom hade jag ätit så att jag var proppmätt, orkade knappt ner till Taxfree. Skandal! På bussen hem halvsov jag och hade huvudvärk.
Inatt sov jag knappt en blund för jag har hostat och hostat 😦 Jag visste väl att det var en förkylning på gång. Skittråkigt! Jag vill ut och springa – Göteborgsvarvet närmar sig med stormsteg!
Till frukost idag blev det Noskapin, Alvedon, Kan Jang, Apelsinjuice, Kaffe och Hallondryck. Sedan iväg på lite hundträning och nu är det bara slappa som gäller. Dricker te med honung och äter goda praliner från Åre (snälla grannar som köpt i present 😉
Slutgnällt – ska kurera mig snabbt och sedan kör träningen igång igen.

En reaktion till “Trött, tröttare, tröttast…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s