Spinning & Gudfaderns pastaUppladdningen inför TjejVättern har börjat. 1-2 dagar i veckan blir det spinning eller cykling utomhus – när vädret nu tillåter.

Idag var det spinning för det är fortfarande alldeles för isigt för att jag ska våga cykla ute. Stannade kvar efter jobbet och hade ätit yoghurt och müsli innan så det borde inte bero på att jag var hungrig som det inte gick bra på spinningen…Hade ingen ork, passet kändes som dubbla pass. Jag blev trött av ingenting och jag kom ju på alldeles när jag skulle börja cykla att jag ju har ont i halsen. Vet inte om jag inbillade mig eller om pulsen faktiskt skenade iväg (hade ingen pulsklocka) men hur som helst vågade jag inte ta i.

Hem och gjorde en jättegod pasta. Gudfaderns pasta – recept från recept.nu.

Nu är det tv-kväll och ett gott te.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s