Avrunda uppåt eller neråt? ;)


Igår var vi på 4-års kalas och kom in på när vi systrar handlar t e x kläder och när vi sedan ska berätta hemma så drar man av lite – rundar av lite neråt 😉 Det gör jag oavsett vem som frågar…Min man, min dotter, son, mamma….vet inte riktigt varför?? Men om jag har köpt en tröja för 599 kr så säger jag att den kostade 500-nånting. Eller om jag har köpt något riktigt dyrt så är jag noga att tala om vilka rabatter jag hade förmånen att ha 🙂 Knäppt!

Om jag har sprungit 6 km på 34 minuter så avrundar jag också neråt – då sprang jag på 30-nånting….

Finns det något tillfälle man avrundar uppåt?

Hann med lite Combat igår också. Det var skönt och lite lättare med alla rörelser den här gången. Plankan är en riktig utmaning och magövningarna är riktigt sköna!

En reaktion till “Avrunda uppåt eller neråt? ;)

  1. Hahaa, avrundar neråt gör jag ofta! Eller så kör man med: den var faktiskt jättebillig, halva priset, trots att man betalt en del…Eller så kör jag emd att bara stoppa in nya kläderna i garderoben utan att visa. Brukar oftast funka bra. Om han frågar säger jag bara: Nejdå, inte ny, den hittade jag i garderoben, har varit borta länge!Avrunda åldern neråt vill man ju också göra! Avrunda uppåt gör jag nog aldrig! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s