Proteinpulver


Jag har provat Charlotte Perrellis proteinpulver trots att jag var skeptisk till att det innehåller sötningsmedel. Bodystore.com har just nu ett bra pris på protein + den supersmarta SmartShaken – 199 riksdaler och båda prylarna är dina på ett litet k(l)ick 🙂

Tyvärr så känner man ju smaken av sötningsmedel och jag hatar verkligen den. Jag dricker aldrig lightläsk eller annat som innehåller sötningsmedel – dels för att det inte är hälsosamt och dels för att det har en vidrig eftersmak…som metall på tungan…URK!

Nu kommer jag att dricka upp det här pulvret för jag har ju trots allt betalat för det 😉 och själva chokladsmaken är helt OK – man kan nästan låtsas att det är en chokladmilkshake..

Dessutom fick jag ju en SmartShake som jag kan använda till annat proteinpulver – utan sötningsmedel!

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s