Nytt BodyCombat program


Igår var det första gången som jag var med på nya BodyCombat programmet. Som alltid när det är nytt så har jag svårt att hänga med – men det brukar ge sig efter några gånger….

Saknar en del i det gamla och det var inget jag fastnade jättemycket för i det nya. Full fart hela tiden och det är ju bra 😉

Det gick sådär igår…dels var det ju nytt och lite svårt men min uppladdning var inte den bästa. Jag hade inte hunnit äta innan – bara en massa fika. Jag bakade nämligen kärleksmums och brysselkex på eftermiddagen och sedan kom mamma och Micke förbi så vi fikade. Jag kunde naturligtvis inte motstå de nybakade fikabrödet så jag kom till träningen med magen full av kaffe och kakor…Jag hade ingen ork alls – så den uppladdningen gör jag inte om.

Efter träningen blev det raka vägen till sushirestaurangen och där tog jag med en låda hem till Solsidan. Gott var det – men nästa gång måste jag säga ifrån den där svärdsfisken – jag kan helt enkelt inte med smaken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s