Flitiga Lisa


Idag vaknade jag och var städsugen…det hör inte till vanligheterna så det var bara att köra på medan lusten fanns…Efter lunch hade jag lovat Moa att komma och hjälpa henne med tvätten. Medan tvätten snurrade runt i maskinerna så passade jag på att gå två långa promenader med hundarna (2 x 40 min) och att springa 5 km. Egentligen var det inplanerat ett långpass med löpning idag men jag tyckte att det gick lika bra att göra såhär 😉 Det blev nog sammanlagt 13 km iallafall….

Nu har jag precis ätit en smarrig sallad och ska poppa en stor skål med popcorn och bänka mig framför melodifestivalen 🙂

Ha en härlig lördagkväll – det tänker jag ha! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s