Dax att styra upp det här nu…Jättemumsiga chokladägg….

Jag påbörjade ju ISO-dieten och lyckades faktiskt hålla den ett tag – sedan rann det ut i sanden och jag har börjat äta godis och en del kolhydrater igen…
Det började i fredags när jag var på bio med syskonbarnen – åt smågodis så att jag mådde illa senare på kvällen. Jag trodde seriöst att jag var påväg att bli magsjuk för jag mådde så fruktansvärt illa. Sedan har jag fortsatt…i förrgår när jag handlade slank det ner tre toblerone och en påse blåbärskexchoklad…Det vore väl inte hela världen med lite godis om jag kunde begränsa det till en dag…..men nu har jag ätit godis 4 dagar i rad 😦

Idag är det dessutom semmeldag och en sådan har också slunkit ner. Jag har världens sämsta karaktär…

Jag har dessutom slarvat med träningen och inte löptränat som planerat trots att GöteborgsVarvet kommer allt närmare och jag har aldrig i hela mitt liv sprungit längre än 1 mil…

Nä, skärpning nu Jessica!

– Posted using BlogPress from my iPhone

3 reaktioner till “Dax att styra upp det här nu…

  1. Ja, kom igen nu Jessica! Fast jag har provat att köra kolhydratfattigt samtidigt som jag tränar hårt och det var inte en bra kombination för mig. Fick urusla resultat på löpningen så jag fick sluta. Men alla är vi olika, lycka till med löpningen! Varvet är bara glädje!

  2. Men jag tyckte att jag blev piggare av att dra ner lite på kolhydraterna – jag har inte tagit bort dem helt – bara bytt ut dem mot långsamma…

  3. Hörru Jessica, du kan ju alltid trösta dig med att du har världens näst sämsta karaktär, för jag är den som har sämst, jag rör inte en meter på mig, käkar godis, semlor och andra godsaker i stora lass+att jag blivit läskberoende, snacka om att jag får det jobbigt sen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s