Combat och Yoga på pigga ben


Egentligen hade jag tänkt att vila idag men sedan kände jag att Yoga kunde vara skönt för att få sträcka ut musklerna som börjat stelna till efter gårdagen. Innan Yogan så var det ett pass BodyCombat så jag körde det också eftersom jag kände mig så pass pigg.

Jag blev förvånad över hur pigga mina ben var – jag hade mycket energi genom hela BodyCombat passet utom på slutet när det var dags för plankan….

Direkt efter var det dags för Yoga och det gick också bra, lite svårt i balansövningarna för då kände jag mig trött i fötter och vrister.

Nu sitter jag och njuter av en mango/kiwi smoothie och en stor mugg med lakritste. Funderar över hur jag kan vara så pigg idag? Tog jag inte ut mig tillräckligt igår eller var uppladdningen optimal eller var det dagens matvanor som gjorde susen?

Dagens mat: Havregrynsgröt, ägg och cappuccino till frukost. Amerikanska pannkakor med lönnsirap, hjortron och kesella till lunch – supergott – jag åt en hel hög.
Lingonsmoothie och omelett med champinjoner till kvällsmat.

Ja inte vet jag men det var skönt att träna idag och imorgon blir det bara hundpromenader för på tisdag kör min löpträning igång.

4 reaktioner till “Combat och Yoga på pigga ben

  1. Men självklart är du så pigg för att du är så sjukt vältränad! Bra jobbat att köra dubbelpass efter 3 bra skidmil dagen innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s