Måååål!Så var då mitt tredje lopp slutfört och det var mitt bästa lopp hittills. Inte bara för att tiden blev bättre utan det kändes bra, jag tappade inte modet nån gång. Endast de sista 5 km började jag bli trött. Tyvärr gick det bort mycket tid i början då det var väldigt trångt – jag fick bromsa fler gånger eftersom jag hade sånt bra glid och hade jag inte haft så många framför så hade jag kunnat utnyttja det lite bättre.
Spåren var sådär (jag startade i startgrupp 6) stundtals väldigt sladdriga. Jag hade bra glid hela vägen men inte bra fäste. Det blev en del stakning för det gick inte att göra på annat sätt när fästet var så dåligt.
Lite besviken över att jag inte klarade mitt mål som var under 3 timmar men glad ändå 🙂
Jag har ju förbättrat min tid med 20 minuter sedan första året – förra året går ju inte att jämföra med eftersom jag åkte med fruktansvärd kramp i magen då….

Nu firar jag med en kopp lakritste för att få lite värme i mina luftrör – verkar som om jag åkt hela loppet med öppen mun…..

Kommer att sova som en stock i natt 🙂

4 reaktioner till “Måååål!

  1. Du ska med all rätt vara hur stolt som helst!!!! Tänk om du hade kunnat "blåsa på" nerför backarna också, då hade du klarat dig under 3 timmar det är jag helt övertygad om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s