Dan före dan…


Sitter här och har precis laddat upp med pasta, fläskfilesås och en god efterrätt. Ett halvt glas vin också – det kan väl inte skada? 😉

Kollar på Let’s Dance och går igenom vad som ska packas. Ska snart packa det sista så att jag inte glömmer nåt imorgon bitti.

Har fyndat som en tok på Stadium idag. Var in för att kolla efter vindtäta trosor men hittade inga 😦 Däremot så var det ta 3 betala för 2 på alla vintersaker – nu skulle man ju ha passat på att köpa nya skidor till nästa år…..Men hur som helst så köpte jag ett par överdragsbyxor att ha innan start imorgon, en ny mössa och en undertröja i ull. Betalade bara för två av grejorna. Dessutom köpte jag golfbollar och kalsonger. För allt detta betalade jag bara 16 kr!!! Fatta vad roligt att handla då 😉 Nu var det ju så att jag hade en bonuscheck på drygt 1000 kr men ändå…Känner mig otroligt nöjd.

Ska lägga mig tidigt och hoppas på att ”byrackan” Malte håller klaffen inatt. Igår natt satt han och gnällde och ylade från klockan 02.00…..En kombination av löptikar i området och att han inte längre får sova i våran säng…..

Håll tummarna för mig imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s