Uppladdningen fortsätter – sushi för andra dagen


Inte för att jag vet om sushi är den ultimata uppladdningskosten för TjejVasan men gott är det iallafall.


Första gången jag smakade sushi tyckte jag inte om det, trots att jag annars är en fisk och skaldjursälskare. Men jag hörde igår att man ska ge det 3 gånger innan man ”ger upp” och jag håller med. Nu har jag till och med ätit två dagar i rad. Till förrätt idag åt jag en semla på Hanssons – det måste vara de godaste semlorna någonsin. Locket är sprött och frasigt, mandelmassan är lagom mjuk och söt och bullen är luftig med lagom grädde. 5 stärnor till de semlorna!

Ikväll och imorgon får det nog bli pasta iallafall!

– Posted using BlogPress from my iPhone

3 reaktioner till “Uppladdningen fortsätter – sushi för andra dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s