Jag vilar mig i form…


Jag åkte skidor för en vecka sedan (9 km) då kändes turen behaglig och trevlig så den känslan vill jag inte förstöra, därför har jag inte åkt sedan dess. Har ni hört en bättre ursäkt?

Dessutom är det vidrigt kallt – inte ens min bil vill starta utan kablar på morgonen 😦
Jag däremot startar ganska lätt på morgonen nu när jag inhandlat en kaffemaskin. Finns inget godare en en nygjord cappuccio på morgonen.

Apropå godsaker så gjorde jag toppengod uppladdningsmat igår. Baconinlindad kycklingfile fylld med vitlök (för att mota bort förkylning), pressad potatis, gräddsås och till efterrätt vit chokladpannacotta med hallonsås. Det var superduper mumsigt och bara för det kommer jag att åka superbra på lördag! Jag ska förresten unna mig en semla idag för det är nog också en bra uppladdning 🙂

Skidorna är inlämnade på vallning och jag hoppas att Lennart gör ett bra jobb med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s