Vasaloppet | Långtidsprognos | vasaloppet.se


Vasaloppet Långtidsprognos vasaloppet.se

Jag hoppas att långtidsprognosen inte stämmer….Isåfall ska det blir plusgrader på lördag 😦
Inte kul. Jag gillar när det är ca 7-8 minus då tycker jag att det är som skönast att åka.

Jag har tränat dåligt inför lördagens lopp – jag kom aldrig igång efter senaste förkylningen – har tappat sugen lite och känner ibland för att skita helt i att träna – trycka i mig goda bullar och godis istället – hoppas att det är övergående 😉

5 reaktioner till “Vasaloppet | Långtidsprognos | vasaloppet.se

  1. Lita inte på några prognoser så här tidigt, det blir som det blir. Kanske lite svårvallat vid + 3 men tänk om det är sol också, underbart! Det kommer att gå galant, Jessica, det känns alltid så här hopplöst precis innan men när du går i mål är du BÄST igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s