1 mil på skidor (nästan)


Dagens mil utövades på lunchen, på skidor. Jag är stolt över mig själv för jag smet inte undan och hoppade av efter ett varv – nej, jag åkte glatt ett varv till! Heja mig! Det var skönt att åka idag, fick inte till någon supertid men tänkte lite extra på tekniken (hur jag nu ska veta om jag gör rätt eftersom jag aldrig kom iväg på den där teknikträningen…)

Förresten blev det bara 9 km på skidor men jag kompenserade genom att gå 1 km med hundarna också.

Stressade hem och duschade och gick med hundarna, slängde i mig en banan och ett glas mjölk och skjutsade Moa till doktorn. Efter det så lunchade vi på Hanssons – trevligt trots att hon påpekade ett antal gånger att jag borde färga håret eftersom det såg ut som om jag hade gråa slingor…
Nu ska jag hem och fixa till mig och mitt gräsliga hår 😉 och åka vidare till Läkerol Arena för att hejja fram Brynäs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s