Milveckan


Tiden går fort ibland…redan dax för sportlov i vissa delar av Sverige och då kör ju milveckan igång: http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=150106758374512

Den anmälde jag mig till för läääänge sedan och hade i princip glömt bort den…men igår var det alltså dags för den första milen. Jag gick raskt med hundarna 3 km sedan sprang jag drygt 4 km och sedan gick jag 3 km igen. Fick ihop en mil alltså även om det inte var löpning hela tiden.

Idag var tanken att det skulle bli 1 mil (minst) på skidor….men eftersom temperaturen visar närmare 20 grader så får jag nog skippa det…..Får se vad jag hittar på istället. Måste verkligen åka skidor den här veckan – men det verkar ju som att kylan ska hålla i sig och jag vill ju inte dra i mig en massa kalluft heller 😦 Vilket dilemma….

4 reaktioner till “Milveckan

  1. Vad duktig du är Jessica!Jag köpte mig en "rånarluva" med hål för näsa och mun som jag använder. Den funkar kanonbra för mig!Lycka till på tjejvasan!

  2. Tack så mycket. Jag har också en rånarluva men tycker att den brukar bli så blöt och läskig när man flåsat i den ett tag ;)Idag blir det (förhoppningsvis) en mil på skidor 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s