Ingen träning – ingen uppdatering….


Det har varit dåligt med uppdatering här – och det beror på att jag inte har tränat på drygt en vecka heller…Men nu får jag ta mig i kragen och inte känna efter så mycket! TjejVasan är ju bara 2 veckor bort…

Får lite smått panik eftersom jag tycker att jag har åkt alldeles för lite skidor. På onsdag samma vecka som vasan ska skidorna lämnas in på vallning så det är inte så många dagar kvar som jag kan åka. Har planerat in tisdag nästa vecka för skidåkning och då kan bara en storm hindra mig 😉

Mycket promenader har det blivit den sista tiden eftersom jag har tagit hem en till liten Jack Russell kille….

Nu blir det bastu och nästa vecka då är det träning som gäller! Kom just på att jag antagit en milvecka nästa vecka….En mil varje dag – skidor, löpning eller promenad.

2 reaktioner till “Ingen träning – ingen uppdatering….

  1. Usch! Det är inte roligt med längdskidor när det känns så…tacka vet jag gnistrande snö, solsken, fantastiskt glid och superbra fäste… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s