FredagsspinningHar precis varit på fredagsspinning. Det brukar vara så härligt – lätt att ge järnet när man vet att helgen väntar och en härlig tv-kväll. Men idag var det inte riktigt bra. Jag kände mig trött, fick kramp i både bröst, mellangärde och mage och svårt att andas – det kändes som om det inte fanns någon luft i rummet.

Förkylningen har inte riktigt släppt greppet om mig – jag hostar fortfarande 😦
SKIT!

Dessutom brukar alltid min man fixa god mat till jag kommer hem men idag är han och klistrar klistermärken på nån rallybil….

Fixade en smoothie med banan, kakao, mjölk, krossade linfrön och proteinpulver. Smakade lite som gainomax – men säkert mycket nyttigare 😉 Skulle dock ha haft i is också så hade den nog blivit godare – kanske hade jag kunnat förväxla den med Baileys då? 😉

Ha en riktigt trevlig helg nu för det tänker jag ha!

Imorgon blir det kanske skidåkning på fm och sedan blir det spännande match mellan Brynäs-Djurgården på em.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s