StadshundenMalte passar på att mysa i Moas soffa när hon inte är hemma 😉

Igår var det löpning planerat men jag var i Gävle på konferens på eftermiddagen och där började jag blöda näsblod utan vidare. Jag kan göra det ibland om jag är trött och/eller klen. Jag bestämde då att jag skulle vila istället.

Idag blev det ännu en tur till Gävle för att hjälpa Moa med tvätten. Malte fick följa med så vi gick en promenad i solen under tiden som tvätten tumlade runt i maskinen. Vi letade på ett hundfik men tyvärr tog de bara kontanter så vi blev utan fika denna gång..

Hem för att hjälpa Kalle med matte eftersom han har prov imorgon – men han hade inte ro att plugga så lång tid – dessutom tyckte han att han redan kunde allt…

Jag hade köpt semlor och godis till oss för att pluggandet skulle gå lite lättare 😉 Men det fick jag mumsa på själv – för Kalle drog iväg på ”byn”.

Så nu sitter jag här och äter godis fast det inte är lördag och tittar på tv 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

En reaktion till “Stadshunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s