Härlig träningsvärk


Det är skönt med träningsvärk 🙂 Och just nu har jag träningsvärk överallt. Funderar på vilket pass som gett vilken träningsvärk…(ja då har man inte så mycket att fundera på – skönt det 😉

Jag var ju på AeroSteps konvent i lördags. Jättetråkigt att jag fortfarande inte var helt OK efter förkylningen (jag är inte helt OK idag heller 😦 MEN jätteroligt var det iallafall. Jag hoppade över morgonens första pass som var spinning för jag visste att jag inte skulle kunna hålla igen på det. Zumba och sedan FreePower var jag med på före lunch. Zumba har jag ju testat förut och då tyckte jag att det var jättekul. Nu tyckte jag inte alls att det var lika roligt, vet inte om det berodde på musiken eller nåt…FreePower var jätteroligt! Jag visste inte ens vad det var innan -men det var häftigt. Tror att det är från det jag har väldig träningsvärk i sidorna efter de stora vågorna som vi gjorde 😉

Ett kort break för lunch och sedan var det föreläsning om pulsbaserad träning och den var väl sådär…inga nyheter direkt och det var lite ”virrigt”.

Eftermiddagen så var det Core, Cirkelträning och avslutningsvis Yoga. Cirkelträningen var rolig men asjobbig och det var synd att jag inte orkade/vågade ta ut mig och att batteriet till pulsklockan var slut 😦 Det var ju det som var själva grejen med den träningen att vi skulle kolla hur mycket pulsen gick upp…. Jag var helt slut efter och kände mig lite illamående och ont i huvudet. Tror att jag drack för dåligt….Vaknade med huvudvärk i går också men efter att ha pimplat vatten så försvann den.

Lördagskvällen tillbringades på Läkerol med barnen och mamma. Vi kollade på Idol. Jösses vilken härlig röst Jay har! Så mycket häftigare lät det i verkligheten.

Den här veckan hoppas jag komma igång med träningen igen för nu är det inte så långt kvar till TjejVasan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s