Vårens träning


Nu har Aerostep lagt ut sitt preliminära schema som börjar gälla nästa vecka…Genast får jag sjå att bestämma vad jag ska prioritera. Måste man ha en vilodag? 😉 Jag ska både hinna åka skidor, hålla igång löpningen, cykla, gärna simma, gå på combat för det är roligt, pump för det behöver mina muskler, yoga för det behöver min kropp och core för det behöver min kropp verkligen…

Mina veckor skulle kunna se ut såhär:

Må: Pump och kanske Spinning om jag vill träna extra
Ti: Löpning eller Skidor
On: Vila
To: Löpning eller skidor + Styrka
Fr: Spinning
Lö: Core + Löpning
Sö: Combat + Yoga

En reaktion till “Vårens träning

  1. Det var mycket träning det! Men jag förstår dej; det är svårt att få tiden till att räcka till för allt som man vill hinna träna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s