Teknikträning


Teknikträning

Läste på Klassikerbloggen: http://blogg.aftonbladet.se/klassikerbloggen/2011/01/teknik-fore-fart att de bokat in sig på en teknikkurs i Högbo och det var tydligen jättebra. Sedan läste jag att Marre ska på skidläger. Det är väldigt smart…Redan efter första året jag åkte så sa jag att till nästa år ska jag gå en teknikkurs men det gjorde jag ju inte…utan sa att nästa år då SKA jag gå en teknikkurs…jag har inte gjort det ännu men jag är bra sugen. Jag kommer säkert att tjäna lite tid och ork på att få in rätt teknik. När man (eller iallafall jag) är ute i spåret så blir jag om åkt av ”gamla farbröder” som svischar förbi – utan ansträngning (ser det ut som). Vad är hemligheten??

3 reaktioner till “Teknikträning

  1. Vad har du anmält dig till??????? Tror också det är smart med teknik, egentligen kanske man skulle bokat några timmar direkt när man köpte skidorna…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s