Ny vecka – ny planering


Måndag morgon (förmiddag) och jag tittar över veckan som kommer…Äntligen börjar skolan för barnen igen och det blir lite ordning och reda på dygnet. De har en förmåga att vända på dygnet och tycker att det är helt OK att ringa hem vid 04.00 för skjuts…-Sov ni??, jaha…
Det blir nästan lika lite sömn när man har tonårsbarn som småbarn…

Ska försöka att åka skidor så mycket det går – man vet ju inte hur länge snön ligger kvar..
Planen är styrka+kondition tisdag, torsdag och lördag sedan får vi se om det blir skidor eller löpning och styrka hemma eller borta…

Maten ska planeras för veckan också och som vanligt är det brist på fantasi och med den kinkiga familjen som jag har så blir det ännu svårare…

Äh! Slut på gnäll! SOLEN SKINER!! Igår var det nästan vår i luften, så härligt! Jag vallade skidorna med röd valla för plusgrader och gav mig ut i Edskespåret. Isiga spår men jag hade både fäste och glid så det var en rätt angenäm tur på ca 9 km. Träffade på Maarit i spåret och hon hade inget fäste stackarn…det är inte alls roligt att åka om man inte har något fäste 😦
Nackdelen med vallan – vad det nu berodde på – var att så fort jag kom utanför spåret så slog det tvärstopp. I nedförsbackekurvor t ex så är det ju ofta inga spår utan där plogar ju folk och snön där var ju blöt till skillnad från spåren där det var is. Tvärnit blev det så jag höll på att ramla flera gånger. En vurpa blev det – när jag försökte ploga i tungsnön..det gick inte kan jag berätta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s