Valla-kit


Igår införskaffade jag mig ett valla-kit samt även glidmedel…nä det heter nog glidvalla eller glidvax eller nåt…Hursomhelst så är jag trött på att inte ha fäste, eller ibland för mycket fäste….och inget glid.
Nu ska jag bli vallaexpert 😉 Inte såpass så att jag står med strykjärn och doningar men jag ska kunna använda dessa tre små söta burkar och det ska funka!

Sedan struntar jag i att man får bättre träning utan glid som vissa förespråkar, det är urtråkigt att åka skidor och staka för glatta livet men inte komma någon vart.

Förra året körde jag med min tejp och tyckte att det funkade skapligt. I år måste det vara sämre kvalitet på tejpen som jag köpte för den funkar inte bra alls. Oavsett vilken temperatur det är ute. Den korvar sig och det fastnar snö under skidorna. Frågan är bara hur man får ren skidorna från tejp och gammal valla? Dags att googla…


Gunde-pack…det lät väl proffsigt 😉


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s