ISO-recept


Jag håller på att samla alla ISO-recept som jag har provat på sidan svemelia.wordpress.com.
Eftersom man betalar för en viss tid som man får ha tillgång till recepten så tänkte jag att det kunde vara bra att spara dem där jag kommer åt dem även sen. Så nu kan ni som läser min blogg och vill prova ISO-recepten göra det 🙂 Bra va?

Länken kommer att ligga till höger här på sidan så att det syns när jag har uppdaterat med nåt nytt recept.

Jag har inte provat så många recept ännu eftersom jag har gjort minst två portioner av alla lagade mål så har jag även haft till dagen efter. Frukost kör jag oftast samma: antingen havregrynsgröt eller smoothie.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s