Heja Brynäs!


Idag har jag inte sportat själv men jag har kollat på Brynäsmatch (en tråkig match) men Brynäs vann och det är ju huvudsaken 🙂 Heja Brynäs!

Vi har även hunnit med ett treårskalas – Grattis söta Alfred!

Igår blev det kvällsträning hemma. Löpning på bandet och styrkeövningar. Till veckan ska jag utnyttja min present – en månads gymkort 🙂

Nu njuter jag av en kopp champagne-te, jättegott!

ISO-maten är också jättegod och jag håller mig mätt hela dagen. Har faktiskt inte lyckats få i mig två mellanmål per dag men det beror nog på att jag har haft sovmorgon. Det blir andra bullar imorgon, då är det jobbardag igen.

– Posted using BlogPress from my iPhone

3 reaktioner till “Heja Brynäs!

  1. Hej! Snyggblogg 🙂 Måste bara fråga hur funkar ISO-maten för dig? tillsammans med träning och sådär. Såg i din tränings vecka att du kör Yoga, är det kul? Har länge velat prova men har aldrig vågat riktigt, ja känner mig så osmidig och klumpig! Hälsningar Sara

  2. Hej!Jag har ju bara kört ISO i drygt en vecka men jag märker ingen skillnad när jag tränar. Man äter ju kolhydrater men bara långsamma sådana.Yoga är skönt för kroppen och jag är otroligt osmidig och stel men när jag kör yoga regelbundet så känner jag från vecka till vecka att jag blir smidigare. Var och en gör ju övningarna efter sin förmåga så jag tycker absolut att du ska prova! Lycka till!

  3. Ja men få får ja nog våga prova på lite yoga!Bli lite mindre stel och mer smidig är nog bra för mig och min kropp eftersom att jag vill köra ganska mycket styrka. Hälsningar Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s