Nystart


Smyger igång mitt ”nystartsår” redan idag eftersom jag inte kan vänta tills efter nyår.
Jag har redan skrivit ut veckans matsedlar och ska ge mig iväg för att handla nu.

Jag ska prova på ISO-dieten för att komma igång med att äta bättre. Jag äter i dagsläget för mycket kolhydrater (av den ”sämre” sorten) och för lite protein. Nu har jag en radda med rätter där det är uträknat ca 33% vardera av fett, kolhydrater och protein. Egentligen skulle jag vilja rivstarta och helt utesluta kolhydrater några veckor men jag börjar såhär så får vi se…. 😉

Ska bli spännade att se om det ger någon effekt.

Dagens lunch (dock lite sen) blir Kräftstjärtar med avokado och kidneybönor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s