God Jul


Igår blev det 30 min löpband och 30 min styrkeövningar hemma. Sedan soffmys med glögg och sista avsnittet av Morden i Sandhamn. I reklampauserna körde jag 50 rep höftlyft och 50 rep enbens fällkniv. Har äntligen kommit på vad reklampauserna kan ägnas åt!

Dagens reklampauser ska jag köra 50 rep stående vadhävningar och 50 reps ryggresningar.

Ikväll blir det ”tomtesmyg” med kära släkten. Julgröt, skinksmörgås och paketöppning. Vi träffas allihopa ikväll istället eftersom delar av släkten firar på annat håll imorgon.

Nu ska jag avsluta mitt korta jobbpass och skjutsa Moa till Gävle för hon måste ju sköta om hamsteruslingen som hon skaffat. Jag tänker också passa på att julhandla lite grann och OM jag hinner blir det en tur på längskidor….

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Njut av god mat och härligt umgänge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s