Spa och pajDagen började på bästa sätt idag! Högbo Spa (igen!) Idag var det min tur att få födelsedagspresent – lite i förskott 🙂

Vi började med supergod frukost, jag hade nog kunnat sitta där och äta frukost hela dagen…Sedan en underbar signaturbehandling – helkroppsmassage med björkolja och ansiktskur. Det var ljuvligt!

Lunch i Sandviken innan vi åkte hem.

Åkte iväg och handlade i snöovädret för idag var jag sugen att prova fetaost och spenatpajen som Fitness och Hälsa delade med sig av igår. Korkad som jag är så gör jag pajen i en form med löstagbar botten och det slår mig precis innan jag ska slå över äggstanningen…så jag sätter en plåt under för säkerhets skull. Tur det…..Det mesta rinner ut på plåten. Jag gräddar pajen en stund och sedan slår jag på lite ny mjölk/ägg.

Den är god men jag saknade lite ”stabbigare” stanning. Om det berodde på att min rann ut eller om det är för att den är gjord på minimjölk vet jag inte. Nästa gång ska jag prova att göra den med vanlig mjölk och i en form med hel botten 😉

Nu sitter jag och värmer mig med en kopp te för från en minut till en annan fick jag ont i halsen och känner mig frysen och yr 😦

Hoppas att jag inte blir sjuk till jul…..

Träningen hoppar jag över idag -mina muskler har ju redan fått sig en omgång 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

En reaktion till “Spa och paj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s